Hjælpemenu

  • English
  • Om EU-Oplysningen
  • Leksikon
  • Bestil
  • Links
  • Abonnement

Hovedmenu

Du er her: EU-OplysningenOm EU-OplysningenStatistik › Maj 2003

Om EU-Oplysningen

Maj 2003

 Maj statistik fra EU-Oplysningen

Maj har slået rekord i antal besøgende på EU-Oplysningens hjemmeside, mens der er status quo i antal henvendelser.

Maj bød på ikke færre end 5.725 unikke besøg i dagsgennemsnit (alle ugens 7 dage) på www.euo.dk . Det er det største antal nogensinde. Hjemmesiden har normalt flere besøg på hverdage, og det gennemsnitlige besøgstal for hverdage lå da også højere, nemlig 6.044 besøg. Maj kunne dog ikke slå sidste måneds topscorer på 8151 besøg på samme dag.

Hvad angår antal henvendelser lå maj på stort set samme niveau som april og marts, mens alle tre måneder ligger en smule under niveauet i februar. Det samlede antal henvendelser til EU-Oplysningen blev i maj 956, heraf 419 henvendelser via telefon og 523 via email. Resultatet viser, at email for alvor er ved at bide sig fast som den mest benyttede form for henvendelse. Brev, fax og personlige henvendelser ligger traditionen tro lavt.

 

Igen i maj var de mest spørgelystne private borgere. De stod for næsten halvdelen af alle henvendelser. Studerende indtog sin sædvanlige andenplads med omkring hver femte henvendelse, mens virksomheder fik en tredjeplads, dog i tæt kapløb med pressen og - lidt overraskende -udenlandske forespørgsler.

Det mest populære emne i maj var den brede kategori EU-institutionernes arbejde & opbygning. Herefter Danmark & EU, inklusiv de danske forbehold og på 3. pladsen EU-Konventet. Sidstnævnte er for alvor ved at få fat, formentlig i takt med at Konventets arbejde bliver mere og mere konkret. De mest efterspurgte politiske områder var det indre marked, retlige og indre anliggender og miljøpolitik. EU's udvidelse tiltrækker også stadig stor, omend dalende, opmærksom.

Topscorer på webben

Månedens top 3

 

antal besøg

 

Hvem spørger?

Emner

13. maj

7774

1.

Private danskere (47 %)

EU-Institutioner, mm.

14. maj

7673

2.

Studerende (21 %)

Danmark & EU

15. maj

7044

3.

Virksomheder (6 %)

EU-Konventet